Opleiding

 Informatie over onze opleiding

 

Inschrijving voor de opleiding welke van start gaat in september 2017 is niet meer mogelijk, de selectie tot toelating is inmiddels van start gegaan.

 

U krijgt na inschrijving een bevestiging van ontvangst en u krijgt, als u door de eerste selectieronde bent gekomen, een uitnodiging voor een eerste gesprek. De toelatingsgesprekken vinden plaats op 1 juli 2017.

De opleiding bestaat uit 11 modules en zullen op zaterdagen worden gegeven in Amsterdam, frequentie is een keer in de twee weken. In totaal duurt de opleiding dus 22 weken.

 

De prijs voor de opleiding is 3450 euro ex. BTW (21%)

 

Zowel theorie als praktijk komen aan de orde. De prijs van de cursus is inclusief een machine die speciaal ontwikkeld is voor het medisch tatoeëren. Na een jarenlange test-, en ontwikkelingsfase kunnen we deze machines nu leveren.

In de studie-overeenkomst is opgenomen dat u na het behalen van het diploma door ons gedetacheerd zult worden naar een van de locaties waar we als MTI actief zijn. Dit zal geen full-time functie zijn.

 

Zodra u bent toegelaten tot de opleiding en het cursusgeld betaald is, ontvangt u van ons een gebruikersnaam en wachtwoord en krijgt u toegang tot de documenten die bij de opleiding horen via de Professionals (login) pagina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home


Parse error: syntax error, unexpected '/' in /home/plsd352592/domains/medicaltattooinnovations.nl/public_html/wp-content/themes/medica-lite/comments.php on line 9