Over

Medical Tattoo Innovations BV is een samenwerkingsverband tussen dr H.P. van Not, plastisch chirurg en Rinus Souisa, professioneel tatoeëerder.

De samenwerking bestaat al sinds 1998. De expertise die in alle jaren samenwerken is opgebouwd heeft ertoe geleid dit bedrijf op te zetten. Het is de bedoeling om kennis en kunde door te geven aan de cursisten, om de medische tatoeage in Nederland en daarbuiten goed neer te zetten, met uiteindelijk als enig doel: het belang van de patiënt!

We leiden onze eigen mensen op en na het afronden van de opleiding worden ze door onze organisatie ingezet in de verschillende ziekenhuizen in Nederland en ook daarbuiten. De kwaliteitscontrole wordt eveneens uitgevoerd door onze organisatie. Alle medisch tatoeëerders werken volgens de GGD richtlijnen voor tatoeëren.

Medical Tattoo Innovations is een erkend ZBC (Zelfstandig Behandel Centrum)

 

Deze opleiding wordt onder andere ondersteund door:

 

 

 

 

 

Hierbij de uitzending van 28 maart 2017, hierin besteed Zorg Nu van AvroTros aandacht aan de medische tatoeages van wijnvlekken

 

 

 

Hieronder een filmpje uit 2010, we waren toen genomineerd voor de Zeeuwse Innovatieprijs “Emergo”, waar we de publieksprijs wonnen.

 

 

Uitzending van VPRO’s Metropolis over medische tatoeages 

 

 

 

 

Home


Parse error: syntax error, unexpected '/' in /home/plsd352592/domains/medicaltattooinnovations.nl/public_html/wp-content/themes/medica-lite/comments.php on line 9